se
/
en

Om Reflex

Vi skapar arkitektur som stärker banden till vår omgivning och till varandra. Väl genomförd arkitektur skapar sammanhang, upplevelser och bygger identitet. Vi drivs av skapandet. Med en stark idé åstadkommer vi bättre rum, byggnader och samhällen. Vi är kreativa människor med olika bakgrunder. Vår mångfald är vår styrka och bidrar med nya perspektiv.

Vi har en stor verktygslåda. Vi är trygga i vår kreativa process och våra metoder men utforskar gärna nya områden och synsätt. Vi skissar gärna för hand och testar våra idéer i fysiska modeller. Vi tycker om när volym och rumsligheter träder fram med djup inför våra ögon och vi kan uppleva materialens taktilitet och egenskaper med våra fingertoppar.

Vi är lyhörda men tycker om att överraska. Det finns oanad potential i varje uppdrag och tillsammans kan vi upptäcka och lyfta fram nya värden.

Vi är arkitekter, inredningsarkitekter och ingenjörer. Reform är vår inredningsstudio ­– ett varumärke inom Reflex. Vi finns i Stockholm och Göteborg och bedriver uppdrag nationellt och internationellt. Reflex grundades 1999.

Organisation

Reflex Arkitekter leds av styrelsen. Den operativa verksamheten leds av partners. I alla uppdrag har en partner det övergripande ansvaret mot kunden. Uppdragen leds av uppdragsansvariga som i sin tur stöds av handläggare och medarbetare.

Partners

Anna Wijkmark, Catrin Notbohm, Jenny Öberg, Lasse Eriksson, Peter Sahlin, Marco Testa, Maria Hedensjö Bergquist, Dženis Džihić, Rachid Lestaric och Marcus Hellman.

Operativ ledning

Marco Testa (VD), Catrin Notbohm (COO) och Marcus Hellman (CFO).

Strategisk ledning

Marco Testa, Anna Wijkmark, Jenny Öberg, och Peter Sahlin.

Styrelse

Marcus Hellman (SO), Marco Testa, Jenny Öberg, Catrin Notbohm, Anna Wijkmark, Jon Bossuyt (arbetstagarrepresentant) och Sini Nenonen (arbetstagarrepresentant).

Jobba här

Vi vill alltid ha kontakt med engagerade arkitekter, inredningsarkitekter och byggnadsingenjörer. Om du är intresserad av att arbeta med oss är du välkommen med en ansökan. Se aktuella tjänster eller ladda upp CV och digital portfolio här.

Kontakt

Reform är vår inredningsstudio ­– ett varumärke inom Reflex.
reformark.se

Följ oss i sociala medier:
Instagram
LinkedIn

Stockholm

Södermalmsallén 36
118 28 Stockholm

Göteborg

Kungsportsavenyn 22
411 36 Göteborg

Telefon

08-702 64 00

Mail

info@reflexark.se
fornamn.efternamn@reflexark.se

Finansiell information

Org.nr.

556813-9033

Bankuppgifter

Bankgiro: 799-8081
Bank: Nordea

SWIFT-adress: NDEASESS
IBAN: SE38 9500 0099 6034 0078 1401

Fakturor

faktura@reflexark.se