När den internationella arkitekt-utmärkelsen Best Workspaces listar nominerade arbetsplatser för priset årets bästa arbetsplatser har Reform inte mindre än fyra bidrag på listan. Dessutom får Reforms arbete med TUI:s kontor i Stockholm utmärkelsen ”Workspace of the Month 07/19”.

Best Workspaces oberoende expertjury har utvärderat alla  projekt utifrån kriterierna flexibilitet, samarbete, kommunikation, koncentration och välbefinnande. Fyra projekt signerade Reform finns med på
listan över nominerade arbetsplatser. Dessutom utsågs Reforms arbete med TUI:s kontor i Stockholm med utmärkelsen “Workspace of the month 07/19”. Av samtliga projekt utses årets bästa arbetsplats i slutet av året.

Följande Reform-projekt finns med på listan:
Coca-Cola: Rankat som världens bästa kontor
Här har ett av världens mest kända varumärken äntligen fått ett kontor där man kan uppleva hur det är att befinna sig mitt uppe bland de bubblande, pirriga och smarriga dryckerna! Vi kallar det ”Coke Magic”. Någonstans i huset kanske man förvarar det där topphemliga receptet…?

TUI: Home away from home

 Omkring 450 engagerade medarbetare deltog i resan mot ett nytt digitalt arbetssätt. Visionen var att skapa ny energi med ökad kontakt och fler spontana möten. Det fantastiska läget i Münchenbryggeriet med utsikt över Riddarfjärden kunde Tui behålla tack vare en mer effektiv och genomtänkt planlösning som frigjorde ca 2000 kvm yta att avyttra.

 

Dynabyte: Attraherar talanger med alternativa världar

Dynabyte är ett IT-konsultbolag som växer organiskt och tar nu nästa steg i utvecklingen genom en flytt till en större, bättre och snyggare kontorsmiljö. Bolagets resa fortsätter i det klassiska gamla KTH-huset på Drottninggatan i Stockholm, en kulturmärkt miljö med fantastisk rymd. Konceptet ”Down the rabbits hole” bygger på olika alternativa världar. En blinkning åt den digitala alternativa verkligheten, som Dynabyte sysslar med dagligen.

 

Anticimex: Livfullt, grönskande och artrikt
Anticimex vision var ett kontor med själ, en mötesplats som kändes som ”vi”. En inspirerande plats att vara på, där man känner stolthet och som känns hemtrevlig. För medarbetarna som är inne på kontoret varje dag, för kollegorna ute i landet när de hälsar på och självklart för alla besökare.