Anticimex

Inredning / färdigställt 2016/  
Stockholm / för Anticimex

Anticimex är inne i en förändringsresa och har påbörjat förflyttningen av sitt varumärke – från en institution till ett modernt, pulserande, dynamiskt, sälj- och service-företag med branschens bästa försäkringar och nöjdaste kunder. Anticimex ville skapa ett kontor med själ, en mötesplats som kändes ”vi”. En inspirerande plats att vara på, där man känner stolthet och som känns hemtrevlig. För medarbetarna som är inne på kontoret varje dag, för kollegorna ute i landet när de hälsar på och självklart för alla besökare. Kontorets arkitektur och inredning förtydligar och stärker varumärket. Tillsammans med kunden har vi genomgående valt former och material som direkt går att knyta till verksamheten. Alltifrån mattor, lampor och möbler till tapeter och foliering. Här finns klassiska ergonomiska arbetsplatser, sköna pausytor, ett avslappnande och kul fun room, en utbildningssal att förkovra sig i och en barnhörna som kan hjälpa medarbetarna att hantera livspusslet någon gång ibland. bland.

Ansvarig arkitekt: Peter Sahlin, Handläggande arkitekt: : Thérèse Svalling, Medverkande arkitekter: Oliver Söderlund, Julia Falås, Lina Mezquida Forsnacke, Ljusdesigner: Beata Denton

Relaterade projekt