27 augusti, 2018

Ta en titt på Spotifys nya kontor

En hel ny stadsdel växer fram runt Brunkebergs torg. Som vi tidigare skrivit, är Reflex djupt involverad i framtagandet av det nya Urban Escape-området. Reflex har ritat två av husen – T29 och T31 (vilket ni kan läsa mer om här).

Huset T31 är högaktuellt nu när Spotify flyttat in sitt huvudkontor där. Nu har man visat upp lokalen för pressen, något som går att läsa hos Veckans Affärer. I det nya kontoret kan 1300 av Spotifys medarbetare njuta av en egen takterass, en hel takvåning dedikerad för nöje, två scener och en inspelningsstudio. Och så toppmoderna kontorslokaler såklart.

Reflex har ritat själva kontoret, men inte gjort inredningen.

– Spotifys medarbetare flyttar in en ny livlig stadsdel i centrala Stockholm med stans bästa takbar; Stockholm under Stjärnorna. Hela kvarteret andas framåtanda och innovation, särskilt som världens största kontorshotell WeWork flyttar in i det angränsande huset. Jag är övertygad om huset kommer att bidra till fortsatta framgångar för Spotify, säger Johan Linnros, ansvarig arkitekt hos Reflex.

Via Veckans Affärer artikel kan du titta i Spotifys nya kontor: https://www.va.se/nyheter/2018/08/19/exklusivt-ta-en-titt-in-i-spotifys-nya-kontor–som-bjuder-pa-allt-fran-karaoke-och-arkadspel-till-flotta-terrasser-och-en-takbar/