17 september, 2021

Reflex på Business Arena september 2021

Just nu förbereder sig Reflex för sin närvaro på Business Arena 22-23 september.

Årets Business Arena Stockholm blir lite annorlunda än tidigare år. Årets upplaga kommer ha både fysiska och digitala deltagare. Oavsett var du som deltagare befinner dig tar du del av samma programinnehåll, nätverksmöjligheter och partnerutställning. 

Hallå där Rachid Lestaric, partner och arkitekt på Reflex är ansvarig för utformandet av den digitala och fysiska montern! Hur går det till när ni är med både digitalt och fysiskt?
Vi är en handfull medarbetare som kommer att vara på plats fysiskt på Business Arena och bemanna en monter. Sedan har vi ett dedikerat rum på kontoret där ytterligare en handfull medarbetare följer programmet digitalt. Vår närvaro speglar den hybrid av fysiska och digitala värld samhället befinner sig i just nu.

Vad möts besökarna av i er digitala monter?
Vår digitala monter speglar Reflex hjärta och själ. Vår vd Marco Folke Testa finns med och hälsar välkommen och det finns möjlighet att bekanta sig med några aktuella projekt som vi jobbar med just nu. Det går också att chatta med oss. Vi har ett separat rum på kontoret där Reflex-medarbetare sitter redo att svara på besökarnas frågor om vår verksamhet. 

Vilka krav ställer en hybridkonferens för utställare?
Den digitala montern är en arena för att skapa möten. Det är viktigt med ett innehåll som är självinstruerande och inspirerande. Vi är vana att mötas fysiskt på Business Arena – det har vi gjort i flera år. Nu ska det bli spännande att se reaktionerna på vårt digitala material och den dialog som kommer att föras via chatten.

Vilka projekt jobbar Reflex med just nu?
Filmen i vår monter speglar några av våra mest spännande projekt just nu; Det nya höghuset Kineum i Göteborg som rymmer både kontor och hotell, Kajplats 6 i Stockholm som är ett högt bostadshus med en fantastisk restaurang på toppen samt Sveriges paviljong på världsutställningen i Dubai som invigs 1 oktober.