24 juni, 2021

Reflex Arkitekter breddar partnergruppen

Reflex Arkitekter breddar ägandet med nya partners när Maria Hedensjö Bergquist, Dženis Džihić och Rachid Lestaric ansluter till partnergruppen.

Reflex Arkitekter, där även Ripellino Arkitekter och ljus- och inredningsstudion Reform ingår, är i ett expansivt skede. Nyligen anslöt Björn Kusoffsky, vd och grundare av Stockholm Design Lab, som ny styrelseledamot i ett led i att stärka arbetet med att förädla bolagets position och kommunikation för att bli tydligare och vassare på marknaden. Samtidigt breddas ägandet med en ny generation partners.

– Vi har sedan starten 1999 valt att löpande ta in nya partners för att säkerställa långsiktigt engagemang och en partnerdriven organisation. Jag är väldigt glad över att kunna bredda ägandet med Maria, Dženis och Rachid inför framtiden, säger Marco Folke Testa, vd för Reflex Arkitekter.

– Med Ripellino och Reform i gruppen kan vi lösa komplexa uppdrag som spänner över stadsplanering, fastighetsutveckling och inredning. Med denna mångdisciplinära utgångspunkt har vi en möjlighet att skapa en sammanhållen och inlevelsefull arkitektonisk helhet för alla brukare, säger Rachid Lestaric, nybliven partner i Reflex.