Medicon Village restaurangbyggnad

Nybyggnad / färdigställt 2007 /Lund
ursprungligen uppförd för AstraZeneca AB

Medicon Villages restaurangbyggnad är en fristående och självständig del i anslutning till en befintlig sporthall och hörsal. Matsalen utgör genom sitt centrala läge ett ansikte för Medicon Villages forskningspark i Lund och är områdets sociala nav.

Glas och tegel dominerar exteriören som har ett horisontellt uttryck. Interiören präglas av ljus och rymd. Formgivningen är modernistiskt med en varm och trivsam prägel som gör denna personalmatsal omtyckt. Ett café och take-away fullbordar den välutrustade restaurangavdelningen. I byggnadens övre plan finns också gästmatsalar och konferensutrymmen med tillhörande köksdel, samt tillgång till längsgående balkonger för välbehövlig paus.

Relaterade projekt